PS4 Goldhen 12.52 Sahip olmama rağmen bazı oyunlarda ki Kilit simgesi kalkmıyor.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde kaleqaxxre tarafından oluşturulan PS4 Goldhen 12.52 Sahip olmama rağmen bazı oyunlarda ki Kilit simgesi kalkmıyor. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 Goldhen 12.52 Sahip olmama rağmen bazı oyunlarda ki Kilit simgesi kalkmıyor.
Konbuyu başlatan kaleqaxxre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kaleqaxxre

kaleqaxxre

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2026
12
0
1
hako @hako Yardım edebilirsen çok iyi olur

Kingdom Come deliverence ve Bannerlord oyunlarında yaşadım bu sorunu. Rar dosyalarını bir klasöre alıp Sadece part 1 buraya ayıkla diyorum PKG dosyası oluşuyor. sonra Remote Package Installer ve PS4 PKG Linker kullanarak söylediğim oyunları yüklüyorum. Fakat oyun yüklenirkende ve yüklendikten sonra da PS4 kilit simgesi kalmaya devam ediyor. oyunu açmaya çalıştığımda bu oyuna sahip değilsiniz gibi bir uyarı alıyorum. Bir kaç oyunda bu sorunu yaşamadım ve GTA V Slenderman Alan wake COD Modern Warfare gibi oyunlarda bu problemi yaşamadım
Sürümüm 12.52 ve 2.4vb18.8 gibi bir sürüm kullanıyorum Yardım edebilir misiniz

Not : Ps4 kırık versiyonunda yeniyim.
[ATTACH type="full"]3868[/ATTACH]